Burn-out Preventie

Particulieren

Voorkomen is beter dan genezen

 

Ook voor particulieren bieden we hulp. Uw persoonlijke bezorgdheid, daar kunnen we meehelpen. Doe ons testje en bepaal zelf of het tijd wordt contact met ons op te nemen.

 

Uit onderzoek, gepubliceerd door het NRC, blijkt dat een burn-out bij een medewerker het bedrijf tussen de € 60.000,- en € 80.000,- kan kosten. Het voorkomen van een burn-out lijkt dan ook een goede investering.

Klik hier voor het artikel of download de pdf:

 

Hulp bij een burn-out kan dus vaak goed met de werkgever geregeld worden.

De hulp die TrainID biedt aan mensen met burn-out klachten wordt vaak vergoed door de werkgever.

 

Overigens als u bij onze psycholoog een indicatie krijgt en de hulp via onze psycholoog loopt dan kan er ook veel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering.

 

Onze kosten zijn overzichtelijk. Kijk eens op de pagina "Kosten" voor meer informatie. Uiteraard zijn we altijd bereid om een specifieke offerte te maken.

 

Burn-out preventie kan u en uw werkgever veel kosten en ellende besparen. TrainID brengt daarom  het voorkomen (de preventie) van een burn-out ook naar uw werkgever. Praat er eens over met uw werkgever en kijk eens op de pagina "Bedrijven" voor meer informatie.

 

 

Veel vragen?

 

Dat begrijpen we. Een burn-out kan een sluipmoordenaar zijn. Het begint langzaam en zonder het te merken krijgt u allerlei klachten. Dat kunnen lichamelijke klachten zijn maar psychische klachten (warrig denken, geen concentratie, alles vergeten). Hoe dan ook, het roept veel vragen op en een arts kan u doorverwijzen naar ons of u maakt direct een afspraak met TrainID.

 

Kijk eens op de pagina "Artikelen" voor meer informatie. En schroom niet om ons een e-mail te sturen of te bellen om te overleggen over uw situatie.

 

Meer weten?

 

Kijk eens op onze artikelen. Deze geven meer achtergrondinformatie over de relevante onderwerpen die we hier bespreken.

 

 

TrainID

Kapellaan 3

1851PE Heiloo

THE NETHERLANDS

Phone: +31 (0)6 29 33 38 73

TrainID.com®  2018  | Disclaimer

Meer weten?

 

Kijk eens op onze artikelen. Deze geven meer achtergrondinformatie over de relevante onderwerpen die we hier bespreken.

 

 

Burn-out Preventie

Particulieren

Wilt u meer weten?

 

Kijk eens op onze artikelen. Deze geven meer achtergrond informatie over de relevante onderwerpen die we hier bespreken.