Burn-out Preventie

Over ons

De praktijk van TrainID

 

De TrainID psychologische hulp & advies praktijk bestaat al 18 jaar en in de loop van de tijd zijn er vele vraagstukken voorbij gekomen. Daardoor is er een brede ervaring opgebouwd.

 

Want kinderen hebben ouders/verzorgers en als die niet lekker in hun vel zitten, dan is het lastiger voor een kind(eren) om goed te functioneren. Dus ook de begeleiding van een ouder, zit in het pakket. Volwassen worden begeleid als er sprake is van trauma’s, stress, vermoeidheid, zoeken naar wat gelukkig maakt in het leven, bang zijn om nieuwe stappen te ondernemen en angst om examen te doen of zich te presenteren.

 

Volwassenen hebben werk en als het daar niet lekker loopt, heeft dat ook invloed op de privésituatie. Dus we begeleiden werknemers en geven (vaak via genormeerde vragenlijsten) inzicht in hun mogelijkheden en sterke en minder sterke kanten. En uiteraard begeleiden we werknemers en hun leidinggevenden als er sprake is van stress of burn-out.

 

TrainID en Drs. Annemieke Brouwer zijn uit oogpunt van kwaliteitzorg bij diverse beroepsgroepen aangesloten. Deze kwaliteitswaarborging ontslaat ons niet van onze verantwoordelijkheid om de grootst mogelijke zorg te bieden.

 

Mocht u een klacht hebben, neem dan AUB eerst met ons kontakt op.

U kunt daarna eventueel terecht bij S.C.A.G.

 

Ga hier naar de TrainID website voor meer algemene informatie

Meer weten?

 

Kijk eens op onze artikelen. Deze geven meer achtergrondinformatie over de relevante onderwerpen die we hier bespreken.

 

 

TrainID

Kapellaan 3

1851PE Heiloo

THE NETHERLANDS

Phone: +31 (0)6 29 33 38 73

TrainID.com®  2018  | Disclaimer

Meer weten?

 

Kijk eens op onze artikelen. Deze geven meer achtergrondinformatie over de relevante onderwerpen die we hier bespreken.

 

 

Burn-out Preventie

Wilt u meer weten?

 

Kijk eens op onze artikelen. Deze geven meer achtergrond informatie over de relevante onderwerpen die we hier bespreken.